Az aktiválás során megmaradnak a programban rögzített adatok?

Igen, az aktiválás során a programban rögzített adatok és beállítások változatlanul megmaradnak, de lehetőség van a kipróbálás során rögzített adatok törlésére is, ha tiszta lappal szeretne indulni. Ha törölni szeretné a programban található adatokat, a főmenüben válassza az adatbázis törlését.

Hogyan aktiválhatom a programot?

A program aktiválásához meg kell vásárolnia a programot. A vásárlást követően fog kapni egy aktiváló kódot, amelyet a termékaktiválás során be kell írnia. A termékaktiválás menüpont a program főmenüjében található. Az aktiváló kódok egyszer használhatók. Ha technikai okok miatt újra kell telepítenie a szoftvert, van lehetőség új ingyenes aktiváló kód igénylésére.

Tiszta lappal szeretnék indulni, hogyan törölhetem a minta adatokat?

Az adatok törlésére alapvetően három lehetőség áll rendelkezésre:

  1. A teljes adatbázis törölhető a Főmenü -> Adatbázis tartalmának törlése funkcióval. Ez a funkció az egyedi adatoszlopokat is törli.
  2. A rekordok egyenként is törölhetők. Először a munkalapokat kell törölni, majd a tárgyakat, végül pedig az ügyfeleket és a termékeket / szolgáltatásokat.
  3. A fejlesztő igény szerint törli az adatbázis kívánt részeit. Ez díjköteles.

🌿 Minden Licenc Vásárlásával a Természetet Támogatja 🌿

Profitunk nagy részét a természetvédelemre fordítjuk, így biztos lehet benne, hogy választásával részt vesz a legfontosabb értékeink megmentésében.

✔ Saját természetvédelmi rezervátumokat tartunk fenn a ritka helyi fajok megmentése érdekében

✔ A helyi "ősgyepek" utolsó orchideáit mi védjük a végleges eltűnéstől a gyepek rendszeres kaszálásával

✔ Madárodúk kihelyezésével segítjük a kizsákmányoló erdőgazdálkodás miatt természetes odú nélkül maradt madarakat

-->