Ingyenesen letölthető kész szoftverkonfigurációk speciális szakterületekre. A szoftverek testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy nagyon eltérő szakterületek is használhassák őket. Ennek köszönhetően a szoftvereket a szervizeken kívül sikerrel alkalmazák például orvosi rendelőben, táska üzletben, a természetvédelemben és a szoftverfejlesztésben.

A konfigurációk betöltéséhez nem kell mást tennie, mint letölteni a konfigurációhoz szükséges szoftvert, majd betölteni az itt letölthető konfigurációs fájlt. A betöltéshez szükséges rendszergazda jelszó egységesen: "jelszó"

  Konfiguráció letöltése Szoftver Leírás

Szoftverfejlesztés


MunkaLap3 Szoftverfejlesztő vállalkozás által használt konfiguráció szoftverlicencek nyilvántartására és értékesítésére.

Növénynyilvántartás


 

MunkaLap3 Természetvédelmi célokra készített növény nyilvántartás konfiguráció növény egyedek és növényfajok adatainak nyilvántartására.

Fészeknyilvántartás


MunkaLap3 Természetvédelmi célokra készített fészek nyilvántartás konfiguráció természetes és mesterséges fészkek adatainak nyilvántartására.

Táskaértékesítés


MunkaLap3 Táska forgalmazó cég számára készült konfiguráció táskák értékesítésére és garanciális javítások nyilvántartására.

 

🌿 Minden Licenc Vásárlásával a Természetet Támogatja 🌿

Profitunk nagy részét a természetvédelemre fordítjuk, így biztos lehet benne, hogy választásával részt vesz a legfontosabb értékeink megmentésében.

✔ Saját természetvédelmi rezervátumokat tartunk fenn a ritka helyi fajok megmentése érdekében

✔ A helyi "ősgyepek" utolsó orchideáit mi védjük a végleges eltűnéstől a gyepek rendszeres kaszálásával

✔ Madárodúk kihelyezésével segítjük a kizsákmányoló erdőgazdálkodás miatt természetes odú nélkül maradt madarakat

-->