A szoftverlicencekből befolyó összeg nagy részét jótékony célokra, támogatásokra, ismeretterjesztésre és természetvédelemre fordítjuk. Magyarországon a természetvédelem támogatottsága nagyon alacsony, kevés az erdő és a természetes élőhely, az állatok jogaival nem törődnek, ezért fontosnak tartjuk, hogy az ügy mellé álljunk. Ezért alapítottuk meg a Völgyerdő Természetvédelmi Parkot.

Rezervátumok

Összesen 5 hektár területen három természetvédelmi parkot hoztunk létre és folyamatosan vadítunk vissza, átalakítva az akácosokat elegyes tölgy és bükk erdővé, fajok folyamatos betelepítésével növelve a biodiverzitást.

 

Erdőtelepítés

Állatvédelem

Madárodú kihelyezés

Ismeretterjesztés

Kezdő vállalkozások segítése

 

 


 

„Létre kell hozni olyan helyeket, ahol minden természeti lény menedéket talál, mert talán ezek lesznek az utolsó helyek, ahol az emberi lélek megnyugvásra lel.”

John Muir - természettudós, szerző, környezeti filozófus és a vadon megőrzésének korai képviselője az Egyesült Államokban

🌿 Minden Licenc Vásárlásával a Természetet Támogatja 🌿

Profitunk nagy részét a természetvédelemre fordítjuk, így biztos lehet benne, hogy választásával részt vesz a legfontosabb értékeink megmentésében.

✔ Saját természetvédelmi rezervátumokat tartunk fenn a ritka helyi fajok megmentése érdekében

✔ A helyi "ősgyepek" utolsó orchideáit mi védjük a végleges eltűnéstől a gyepek rendszeres kaszálásával

✔ Madárodúk kihelyezésével segítjük a kizsákmányoló erdőgazdálkodás miatt természetes odú nélkül maradt madarakat

-->