Távoli Asztal

Távfelügyeleti Szoftver

 

 

✔ Kedvező ár

✔ Erős titkosítás

✔ Egyszerű használat

A TávoliAsztal szoftverünk lehetővé teszi, hogy bárhonnan hozzáférjen számítógépéhez, és biztonságosan irányítsa azt távolról.

Az új távoli asztal szoftverünknek az egyik fő előnye, hogy titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a végpontok között, így garantálva a maximális adatbiztonságot. Így biztos lehet abban, hogy minden adatát védeni fogjuk, még akkor is, ha nyilvános hálózaton keresztül használja a szoftvert.

A szoftverünk egy másik előnye, hogy kedvező áron vásárolható hozzá licenc. Ennek köszönhetően, akár egyéni felhasználóként, akár vállalati szinten használja a szoftvert, megfizethető áron juthat hozzá a szolgáltatáshoz.

Az új távoli asztal szoftverünk azoknak készült, akik szeretnének könnyedén és biztonságosan hozzáférni számítógépükhöz bárhonnan. Akár otthon, akár az irodában, vagy akár útközben van, a szoftverünk lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan vezérelje a számítógépét. Próbálja ki ma, és élvezze a távoli asztal használatának minden előnyét!

Kiadott verziók változásai

TávoliAsztal 2.0.0.4 (2023.03.09)

  • Első kiadott verzió

🌿 Minden Licenc Vásárlásával a Természetet Támogatja 🌿

Profitunk nagy részét a természetvédelemre fordítjuk, így biztos lehet benne, hogy választásával részt vesz a legfontosabb értékeink megmentésében.

✔ Saját természetvédelmi rezervátumokat tartunk fenn a ritka helyi fajok megmentése érdekében

✔ A helyi "ősgyepek" utolsó orchideáit mi védjük a végleges eltűnéstől a gyepek rendszeres kaszálásával

✔ Madárodúk kihelyezésével segítjük a kizsákmányoló erdőgazdálkodás miatt természetes odú nélkül maradt madarakat

-->