Ez a nyilatkozat érvényes a Pőcze Zsolt e. v. által üzemeltetett website-ok felületeire (továbbiakban: Webhely). Pőcze Zsolt e. v. elkötelezett a személyes adatok védelme mellett. Jelen dokumentumban a felhasználó megfelelő tájékoztatása érdekében vázoljuk adatkezelési módszereinket. A személyes adatok jogosulatlan felhasználása ellen, valamint az adatok pontossága érdekében Pőcze Zsolt e. v. saját maga által üzemeltetett rendszerein belül fizikai és elektronikus védelemmel, valamint kezelési előírások használatával biztosítjuk ügyfeleink átadott adatainak védelmét.

Az általunk gyűjtött információk, a kezelés módja

Két módon gyűjtünk információt: az Ön által megadott adatok alapján és a szoftverek által küldött szigorúan anonim használati adatok alapján.

Biztonsága érdekében a rendszer nem tárol információt Cookie formájában az Ön számítógépén. Az előfizetésének érvényességén kívül másra nem használjuk fel az Ön által megadott bejelentkezési adatokat. A Webhelyen megadott email címet válaszadásra, értesítések küldésére, a személyes- és cégadatokat, elérhetőségeket rendelési és árajánlat-kérési tranzakciók teljesítésére használjuk fel. Az előfizetéséhez kapcsolódó adatokat nem reklámcélú értesítések kiküldésére használhatjuk fel (lásd még: "Marketing- és reklámlevelek")

Adatkezelési elveink

Az általunk gyűjtött adatokra általánosságban igaz:

 • Nem adjuk ki harmadik fél részére (hacsak erre nem kapunk felszólítást állami szervtől).
 • Nem küldünk kéretlen reklámanyagot.
 • Szoftverhasználati adatokat kizárólag anonim módon gyűjtünk, amelyek a következő információk lehetnek:
  • Szoftver neve, típusa és verziószáma
  • Egyedi, véletlenszerű azonosító szám, amely a telepítéskor jön létre, és a felhasználó beazonosítását nem teszi lehetővé
  • Operációs rendszer típusa
  • Java verzió
  • Használt szoftverösszetevők felsorolása
 • A szoftverhasználati adatokat kizárólag a szoftver fejlesztése, a felhasználói élmény javítása és a hibák elhárítása céljából használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.
 • A szoftverhasználati adatokból a felhasználó személyazonossága, kiléte és semmilyen személyes adata nem határozható meg.
 • A szoftverhasználati adatok nem tartalmaznak a programadatbázisból vagy a Felhasználótól származó adatokat.

Marketing- és reklámlevelek

Az Ön kifejezett kérésére Pőcze Zsolt e. v. elektronikus vagy postai formában küldhet rendszeresen reklámanyagot. Ez a felhatalmazás bármikor visszavonható.

Módosítás

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy módosítsuk jelen felhasználási feltételeket, melyről Ön folyamatosan tájékozódhat a Webhelyen.
 

Látogatók

321716
Ma255
Tegnap351
Ezen a héten930
Ebben a hónapban6013
Összesen321716
Statistik created: 2018-04-25T16:53:55+00:00

Technológia

Érvényes CSS! A honlap a CSS level 3 alapján érvényesítve