1. A szerződő felek

Jelen szerződés létrejött

 • Név: Völgyerdő Nonprofit Kft.
 • Cím: 8800 Nagybakónak, Magyar utca 5.
 • Adószám: 26545738-2-20
 • Honlap: http://munkalapszoftver.hu

mint Fejlesztő, és

 • Név: ________________________________________________________________
 • Cím: _____________________________________________________________________________________________________
 • Adószám: ________________-____-________

mint Viszonteladó között.

2. A szerződés tárgya

A szerződés keretében a Fejlesztő engedélyt ad a Viszonteladónak az általa fejlesztett szoftverek licenceinek kedvezményes továbbértékesítésére, speciális aktiváló kulcsot és támogatást nyújt hozzá. A Viszonteladó pedig vállalja, hogy ügyfélszolgálatot nyújt az általa továbbértékesített szoftverlicencekhez.

3. Továbbértékesítés

A továbbértékesítés a következőképpen történik:

 1. A Viszonteladó szoftver licenc megrendelést kap az ügyféltől.
 2. A Viszonteladó a Fejlesztő honlapján biztosított viszonteladói megrendelő űrlap kitöltésével elküldi a megrendelést a Fejlesztőnek.
 3. A Fejlesztő rögzíti a Viszonteladó és az ügyfél adatait a nyilvántartásában. A megrendelt szoftver licencet kiszámlázza a Viszonteladónak, és az ügyfél nevére szóló aktiváló kódot elküldi a Viszonteladónak.
 4. A Viszonteladó kiszámlázza a szoftverlicencet az ügyfélnek és továbbítja a Fejlesztőtől kapott aktiváló kódot az ügyfélnek.

A szoftverlicencek első megrendelése és meghosszabbítása között nincs különbség.

A Viszonteladó a szoftver licencek értékesítésekor maximum +/-20%-al térhet el a Fejlesztő honlapján közzétett licencdíjaktól.

4. Kedvezmény

A Fejlesztő a Viszonteladónak értékesített minden szoftver licencre plusz 30%, összességében a licenc alapdíjból maximum 50% kedvezményt ad, ami azt jelenti, hogy:

 1. Ha a honlapon közzétett alap kedvezmény az adott rendelésre 20% vagy annál kisebb, akkor a Viszonteladónak járó kedvezmény a honlapon közzétett kedvezmény 30%-al növelt értéke, azaz ha például a honlapon közzétett kedvezmény 15%, akkor a Viszonteladó 15%+30%=45% kedvezményt kap az általa megrendelt licenc alapdíjából.
 2. Ha a honlapon közzétett kedvezmény az adott rendelésre 20%-nál nagyobb, akkor a Viszonteladó egységesen 50% kedvezményt kap az általa megrendelt licenc alapdíjából.
 3. A kedvezményeket a viszonteladói megrendelő űrlap interaktív módon automatikusan kiszámolja és kiírja. Az alap kedvezmények mértéke a szoftverpéldányok (gépek) számától és a licencidőtől függ és a munkalapszoftver.hu árak menüpontjában olvasható.
 4. A Fejlesztő fenntartja az árak és alap kedvezmények árváltoztatásának jogát.

5. Fizetés

 1. A Fejlesztő vállalja, hogy a Viszonteladó által a megrendelő űrlapon beküldött szoftver licenc megrendelésekre a Fejlesztő online rendszere azonnal (legfeljebb 60 percen belül) automatikusan e-mailen díjbekérőt küld.
 2. A Viszonteladó vállalja, hogy ha a megrendelés elküldését követő 30 percen belül nem érkezik meg a díjbekérő az e-mail fiókjába, akkor azonnal telefonon értesíti a Fejlesztőt a hibáról.
 3. A Viszonteladó e-mailen bizonylat másolatot küldhet a kapott díjbekérőn szereplő összeg befizetéséről.
 4. A Fejlesztő vállalja, hogy a díjbekérőn szereplő összeg átutalásáról szóló bizonylat vagy az összeg bankszámlára történő megérkezését követően 1 munkanapon belül (24 óra) e-mailen elküldi a termékaktiváló kódot a Viszonteladónak.

6. Termékaktiválás

 1. A Fejlesztő a Viszonteladó által leadott és kifizetett megrendelésre olyan speciális aktiváló kódot küld a Viszonteladó e-mail címére, amely az aktiválást követően az aktivált szoftverpéldányban elrejti a Fejlesztő nevét, honlapját, elérhetőségeit, logóját és minden olyan feliratot, amely közvetlenül a Fejlesztő kilétére utal. Ezek helyett a Viszonteladó nevét és elérhetőségeit tünteti fel.
 2. A Viszonteladó elfogadja, hogy az aktiválatlan szoftverben a Fejlesztő neve és elérhetősége megjelenik.
 3. A Viszonteladó elfogadja, hogy a termékativálási adatok egy adatbázis fájlban tárolódnak, a telepített szofvertermék gyökér könyvtárán belül, és a termékaktiválási adatokat tartalmazó fájl sérülése esetén a Fejlesztő adatai elkerülhetetlenül megjelennek a szoftver felületén.

7. Támogatás

 1. A Fejlesztő vállaja, hogy a Viszonteladónak ügyfélszolgálatot biztosít.
 2. A Fejlesztő nem nyújt közvetlen ügyfélszolgálatot a Viszonteladó ügyfeleinek.
 3. A Viszonteladó vállalja, hogy a továbbértékesített licencek használóinak ügyfélszolgálatot biztosít.

8. Adatvédelem

A felek vállalják, hogy az adatvédelem tekintetében a következő módon járnak el:

 1. A Viszonteladó vállalja, hogy az adatvédelem tekintetében a GDPR szerint jár el.
 2. A Viszonteladó ügyfelei vállalják, hogy a megrendelés adatait a Viszonteladó a Fejlesztőnek továbbítsa és az adatokat a Fejlesztő a licenc lejártától számított 30 napig tárolja. Ezt követően a Fejlesztő törli az ügyfél személyes adatait.
 3. A Fejlesztő vállalja, hogy az adatvédelem tekintetében a GDPR szerint jár el.
 4. A Fejlesztő vállaja, hogy a Viszonteladótól kapott ügyféladatokat és a Viszonteladó adatait nem adja ki harmadik félnek.

9. A szerződés hatálya

 • A szerződés határozatlan időre jött lére.
 • A szerződést bármely fél 30 napos határidővel felmondhatja.
 • A szerződés által nem szabályozott kérdésekben a Fejlesztő honlapján olvasható Általános Szerződési feltételekben foglaltak érvényesek.
 • A szerződés és az Általános Szerződési Feltételek által nem szabályzott kérdésekben a hatályos jogszabályokat kell alkalmazni.

 

Kelt: _____________, ____________

 

 

_____________________________ _____________________________
Fejlesztő Viszonteladó

 

Támogasd természetvédelmi tevékenységünket!

Természetvédelmi tevékenységünket nonprofit módon, teljesen ingyen végezzük, amiből semmilyen bevételünk nem származik. De mi is csak pénzből tudjuk magunkat fenntartani. Azért gyűjtünk, hogy tovább tudjuk folytatni hasznos értékteremtő és értékmegőrző munkánkat, ezért kérünk, ha van rá lehetőséged, támogass minket! Közös érdekünk az ország élővilágának megőrzése és a klímaváltozás elleni küzdelem.

 • 1 000 Ft - egy munkakesztyű ára
 • 5 000 Ft - egy madárodú elkészítése
 • 10 000 Ft - egy veszélybe került növény áttelepítése
 • 20 000 Ft - a parkjainkat védő kerítések egyszeri kaszálása

 

Számlaszámunk: 11749015-28535807 (OTP Bank)

Nevünk: Völgyerdő Nonprofit Kft.

-->